izpis_h1_title_alt

Ohranjanje antioksidativnih lastnosti rdečih vin : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Podlogar, Andraž (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Cigić, Blaž (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (883,33 KB)
MD5: 92ECD0215FA2D453DE5E86B58C0F4B2D
PID: 20.500.12556/rul/e58cb8e4-a4f7-4fec-894b-877deda536b1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, rdeče vino, cabernet franc, merlot, refošk, enološka sredstva, antioksidacijski potencial, fenolne spojine, flavonoidi, tanini, antociani, barva
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Podlogar]
Leto izida:2007
Št. strani:XIV, 55 f.
PID:20.500.12556/RUL-1227 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.222:663.252/.253:577.1
COBISS.SI-ID:3341688 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:11.07.2014
Število ogledov:2405
Število prenosov:421
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Preservation of antioxidative properties of red wines : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, red wines, Cabernet Franc, Merlot, Refošk, enological agents, antioxidant potential, phenols, flavonoids, tannins, anthocyanins, color

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj