izpis_h1_title_alt

Vaje iz živilske kemije za študente živilske tehnologije
ID Abram, Veronika (Avtor), ID Zelenik-Blatnik, Marija (Avtor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (406,44 KB)
MD5: ACFDA62E5162221361A4A97A79A3F4DD

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živilska kemija
Vrsta gradiva:Učbenik za višje in visoke šole
Tipologija:2.03 - Univerzitetni, visokošolski ali višješolski učbenik z recenzijo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
Leto izida:2002
Št. strani:III, 28 f.
PID:20.500.12556/RUL-122506 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663/664:543(075.8)(076.5)
ISBN:961-6333-18-6
COBISS.SI-ID:116512512 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:14.12.2020
Število ogledov:1971
Število prenosov:265
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj