Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Preživetje bakterij vrste Salmonella enterica v kuhanih jajcih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Cerar, Gregor
(
Avtor
),
ID
Jeršek, Barbara
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(390,04 KB)
MD5: 8B65891198484E0BF993A75158E1F332
PID:
20.500.12556/rul/03a03d81-81ad-45ea-a0b2-2ae4c0b0b328
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mikroorganizmi
,
Salmonella enterica
,
preživelost salmonel
,
jajca
,
starost jajc
,
velikost jajc
,
kuhanje jajc
,
središčna temperatura jajc
,
čas kuhanja jajc
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[G. Cerar]
Leto izida:
2007
Št. strani:
IX, 53 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1222
UDK:
637.4:641.51.06:579.67
COBISS.SI-ID:
3325816
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
3017
Število prenosov:
367
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Survival of Salmonella enterica in cooked eggs : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
microorganisms
,
Salmonella enterica
,
survival of Salmonella
,
eggs
,
egg age
,
egg size
,
egg cooking
,
center egg temperature
,
cooking time
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj