Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Koncepti ohranjanja konkurenčnosti za izdelke iz perutninskega mesa : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Tkalec, Gregor
(
Avtor
),
ID
Erjavec, Emil
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Kuhar, Aleš
(
Komentor
),
ID
Žlender, Božidar
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(637,71 KB)
MD5: C2AB089704428E24BC99D56DF0C7F7F6
PID:
20.500.12556/rul/8620663d-6738-4a8c-ba99-3b5aec44da4f
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
marketing
,
razvoj novih konceptov
,
izdelki iz perutninskega mesa
,
iskanje idej
,
tehnološko izvedljivi izdelki
,
testiranje konceptov
,
energijske piščančje klobase
,
piščančji prigrizki
,
sprejemljivost pri potrošnikih
,
športna hrana
,
prigrizki
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[G. Tkalec]
Leto izida:
2007
Št. strani:
X, 73 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1218
UDK:
338.439.4:637.5:366
COBISS.SI-ID:
3317368
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2681
Število prenosov:
436
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Concepts for maintaining competitiveness of poultry meat products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
marketing
,
new concepts development
,
poultry meat products
,
idea generation
,
technological feasibility products
,
testing of concepts
,
energy poultry sausages
,
poultry snack products
,
consumer acceptance
,
sports foods
,
snack products
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj