Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | gotove jedi, segedin golaž, ričet, pasteriziran segedin golaž, steriliziran segedin golaž, pasteriziran ričet, steriliziran ričet, pakiranje, PVC folija, pločevinke, skladiščenje, kemijska sestava, prehranska vlaknina, senzorične lastnosti, mikrobiološka kakovost |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
---|
Leto izida: | 2006 |
---|
Št. strani: | X, 75 f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-1211-ded8f73d-f73d-20f8-6ecc-9198b38726a3 |
---|
UDK: | 664.93.036:543.61:543.9:579.24 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3202680 |
---|
Datum objave v RUL: | 11.07.2014 |
---|
Število ogledov: | 2103 |
---|
Število prenosov: | 409 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|