Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost sladkorjev ter prostih in skupnih kislin v različnih vrstah slovenskega medu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kasenburger, Petra
(
Avtor
),
ID
Golob, Terezija
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Vidrih, Rajko
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1014,98 KB)
MD5: 53D722B07F7C292783023D3806F9852C
PID:
20.500.12556/rul/dc9f2d30-bed6-4621-8e95-33d2596a4dca
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
med
,
kemijska sestava
,
sladkorji
,
monosaharidi
,
disaharidi
,
trisaharidi
,
HPAEC-PAD
,
proste kisline
,
laktoni
,
skupne kisline
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Oddelek za živilstvo]
Leto izida:
2006
Št. strani:
IX, 73 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1209
UDK:
638.16:543.61
COBISS.SI-ID:
3200888
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
4018
Število prenosov:
393
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Sugars, free and total acids content in different types of Slovenian honey : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
honeys
,
chemical composition
,
sugars
,
monosaccharides
,
disaccharides
,
trisaccharides
,
HPAEC-PAD
,
free acids
,
lactones
,
total acids
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj