Jezik: | Slovenski jezik |
---|
Ključne besede: | grozdni sok, rdeče vino, refošk, cabernet sauvignon, merlot, maceracija, fermentacija, encimi, hranilne snovi, fenolne spojine, tanini, antociani, stabilnost barve, kinetika ekstrakcije fenolnih spojin |
---|
Vrsta gradiva: | Diplomsko delo |
---|
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
---|
Organizacija: | BF - Biotehniška fakulteta
|
---|
Kraj izida: | Ljubljana |
---|
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
---|
Leto izida: | 2006 |
---|
Št. strani: | XII, 67 f. |
---|
PID: | 20.500.12556/RUL-1193 |
---|
UDK: | 663.222:663.253.34:547.97 |
---|
COBISS.SI-ID: | 3187064 |
---|
Datum objave v RUL: | 11.07.2014 |
---|
Število ogledov: | 3744 |
---|
Število prenosov: | 406 |
---|
Metapodatki: | |
---|
:
|
Kopiraj citat |
---|
Objavi na: | |
---|