izpis_h1_title_alt

Identifikacija in primerjava vrst mlečnokislinskih bakterij v tradicionalnih ovčjih sirih s področja zahodnega Balkana : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Paveljšek, Diana (Avtor), ID Rogelj, Irena (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jeršek, Barbara (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (2,09 MB)
MD5: E07EE81E3B10113CA3C1A685DBBEC0CE

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:siri, tradicionalni ovčji siri, mikrobiota sira, Kraški ovčji sir, Dolenjski ovčji sir, Bovški ovčji sir, Paški ovčji sir, Krčki ovčji sir, Travnički ovčji sir, Livanjski ovčji sir, Pirotski ovčji sir, Sjenički ovčji sir, mlečnokislinske bakterije, identifikacija bakterij, fenotipske metode, genotipske metode, BIOLOG, izolacija DNA, PCR
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[D. Paveljšek]
Leto izida:2012
Št. strani:XIII, 76 f., [9] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118990 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67.083:637.35:636.3
COBISS.SI-ID:4109944 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1021
Število prenosov:139
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Identification and comparison of lactic acid bacteria species from traditional ewes`cheeses frow western Balkan region : graduation thesis, university studies
Ključne besede:cheeses, traditional ewesʼ cheeses, microbial communities in cheese, Karst ewesʼ cheese, Dolenjski ewesʼ cheese, Bovški ewesʼ cheese, Paški ewesʼ cheese, Krčki ewesʼ cheese, Travnički ewesʼ cheese, Livanjski ewesʼ cheese, Pirotski ewesʼ cheese, Sjenički ewesʼ cheese, lactic acid bacteria, identification of bacteria, phenotypic methods, genotypic methods, BIOLOG, DNA isolation, PCR

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj