Podrobno

Kakovost cvička v obdobju 2002 do 2009 : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kotnik, Jure (Avtor), ID Wondra, Mojmir (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Čuš, Franc (Komentor), ID Vidrih, Rajko (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (3,09 MB)
MD5: 089B167EFFF17FDDD433E69B092AA3EB

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vino, rdeče vino, cviček PTP, kakovost vina, senzorične lastnosti, fizikalnokemijske lastnosti, senzorično ocenjevanje
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Kotnik]
Leto izida:2012
Št. strani:XII, 69 f., [9] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118985 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.222(497.4 Dolenjska):543.92
COBISS.SI-ID:4115320 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1973
Število prenosov:136
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
KOTNIK, Jure, 2012, Kakovost cvička v obdobju 2002 do 2009 : diplomsko delo, univerzitetni študij [na spletu]. Diplomsko delo. Ljubljana : J. Kotnik. [Dostopano 11 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=118985
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Quality of cviček wine during 2002 and 2009 : graduation thesis, university studies
Ključne besede:wines, red wines, cviček PTP, wine quality, sensory properties, physical-chemical properties, sensory evaluation

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. Vpliv različnih tehnoloških postopkov na kakovost vina malvazija
  2. Analiza dejavnikov kakovosti vin v Sloveniji z uporabo podatkov iz uradnih ocenjevanj
  3. Značilne sadne arome rdečih vin
  4. Vpliv dodatka hranil za kvasovke na izboljšanje parametrov kakovosti vin sorte rebula
  5. Senzorično ocenjevanje penečih vin
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. The suitability of malolactic fermentation for the Cviček wine
  2. Testiranje bentonitov v pridelavi vina
  3. Vpliv klasične maceracije in maceracije celega grozdja na kemijske in senzorične lastnosti vina Modri pinot
  4. Jabolčna marmelada z različnimi dodatki
  5. Vpliv različnih bentonitov na senzorične in kemijske lastnosti vina sorte 'Rebula' (Vitis vinifera L.)

Nazaj