Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Ugotavljanje potvorb svežega mesa z dodajanjem vode in aditivov za vezavo vode : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Crnčić, Miha
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Šegatin, Nataša
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(760,90 KB)
MD5: 4C5BA2F4EB60B7644DF4242309019B06
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
meso
,
sveže meso
,
potvorbe mesa
,
kakovost mesa
,
določanje potvorb
,
voda
,
beljakovine
,
aditivi
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Crnčič]
Leto izida:
2013
Št. strani:
XII, 53 f., [1] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118972
UDK:
637.51:641.1:543.6
COBISS.SI-ID:
4197752
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
921
Število prenosov:
115
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Identification of fresh meat adulteration by adding water and water-binding substances : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat
,
fresh meat
,
adulteration of meat
,
quality of meat
,
detection of adulteration
,
water
,
proteins
,
additives
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj