izpis_h1_title_alt

Ugotavljanje potvorb svežega mesa z dodajanjem vode in aditivov za vezavo vode : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Crnčić, Miha (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Šegatin, Nataša (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (760,90 KB)
MD5: 4C5BA2F4EB60B7644DF4242309019B06

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, sveže meso, potvorbe mesa, kakovost mesa, določanje potvorb, voda, beljakovine, aditivi
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Crnčič]
Leto izida:2013
Št. strani:XII, 53 f., [1] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118972 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.51:641.1:543.6
COBISS.SI-ID:4197752 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:929
Število prenosov:115
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Identification of fresh meat adulteration by adding water and water-binding substances : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat, fresh meat, adulteration of meat, quality of meat, detection of adulteration, water, proteins, additives

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj