Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Profil senzoričnih lastnosti krvavic na Slovenskem : povezava s proizvodno prakso
ID
Gantar, Maja
(
Avtor
),
ID
Demšar, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Polak, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Golob, Terezija
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,49 MB)
MD5: C8D339EF7820377C849A8023CF20C6E3
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
mesni izdelki
,
krvavice
,
začimbe
,
senzorične lastnosti
,
kemijska sestava
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Demšar]
Leto izida:
2013
Št. strani:
X, 68 f., [6] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118953
UDK:
637.523/.524:543.92
COBISS.SI-ID:
4293240
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1288
Število prenosov:
96
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Sensory characteristics of Slovenia blood sausage krvavica : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
meat products
,
blood sausages
,
spices
,
sensory properties
,
chemical composition
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj