izpis_h1_title_alt

Profil senzoričnih lastnosti krvavic na Slovenskem : povezava s proizvodno prakso
ID Gantar, Maja (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Golob, Terezija (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,49 MB)
MD5: C8D339EF7820377C849A8023CF20C6E3

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:mesni izdelki, krvavice, začimbe, senzorične lastnosti, kemijska sestava
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Demšar]
Leto izida:2013
Št. strani:X, 68 f., [6] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118953 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.523/.524:543.92
COBISS.SI-ID:4293240 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1292
Število prenosov:96
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Sensory characteristics of Slovenia blood sausage krvavica : graduation thesis, university studies
Ključne besede:meat products, blood sausages, spices, sensory properties, chemical composition

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj