izpis_h1_title_alt

Primerjava klasičnih in alternativnih mikrobioloških preiskav mini pekovskih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Gostečnik, Mojca (Avtor), ID Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Demšar, Lea (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (573,61 KB)
MD5: A05FAFB6521BC89B6DAE280EA7A5C6A6

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, pekovski izdelki, klasične mikrobiološke metode, testi RIDA COUNT, primerjava metod, enterobakterije, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, skupno število mikroorganizmov
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Gostečnik]
Leto izida:2014
Št. strani:IX, 60 f.
PID:20.500.12556/RUL-118945 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.67:579.2.083:664.66
COBISS.SI-ID:4394872 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:760
Število prenosov:90
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Comparison of conventional and alternative microbiological analyses of mini bakery products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:foods, bakery products, traditional microbiological methods, RIDA COUNT tests, method comparisment, enterobacteria, Escherichia coli, Staphylococcus aureus, plate count

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj