Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Primerjava klasičnih in alternativnih mikrobioloških preiskav mini pekovskih izdelkov : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Gostečnik, Mojca
(
Avtor
),
ID
Jeršek, Barbara
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Demšar, Lea
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(573,61 KB)
MD5: A05FAFB6521BC89B6DAE280EA7A5C6A6
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živila
,
pekovski izdelki
,
klasične mikrobiološke metode
,
testi RIDA COUNT
,
primerjava metod
,
enterobakterije
,
Escherichia coli
,
Staphylococcus aureus
,
skupno število mikroorganizmov
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Gostečnik]
Leto izida:
2014
Št. strani:
IX, 60 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118945
UDK:
579.67:579.2.083:664.66
COBISS.SI-ID:
4394872
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1039
Število prenosov:
104
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Comparison of conventional and alternative microbiological analyses of mini bakery products : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
foods
,
bakery products
,
traditional microbiological methods
,
RIDA COUNT tests
,
method comparisment
,
enterobacteria
,
Escherichia coli
,
Staphylococcus aureus
,
plate count
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj