Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Uporaba nutrigenomske analize pri načrtovanju prehrane v Termah Krka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Kramar, Barbara
(
Avtor
),
ID
Simčič, Marjan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jamnik, Polona
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,53 MB)
MD5: C7D6DA2310A34E72B05F018C6453D4A1
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
prehrana
,
genetika
,
nutrigenomika
,
nutrigenomska analiza
,
genski polimorfizem
,
načrtovanje prehrane
,
debelost
,
jedilniki
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[B. Kramar]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XII, 88, [4] f.
PID:
20.500.12556/RUL-118938
UDK:
613.24/.25:575.112
COBISS.SI-ID:
4488824
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
951
Število prenosov:
1630
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Usage of nutrigenomic analysis for dietary menu planning in Terme Krka : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
nutrition
,
genetics
,
nutrigenomics
,
nutrigenomic analysis
,
gene polymorphism
,
menu planning
,
obesity
,
menues
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj