izpis_h1_title_alt

Uporaba nutrigenomske analize pri načrtovanju prehrane v Termah Krka : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Kramar, Barbara (Avtor), ID Simčič, Marjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,53 MB)
MD5: C7D6DA2310A34E72B05F018C6453D4A1

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:prehrana, genetika, nutrigenomika, nutrigenomska analiza, genski polimorfizem, načrtovanje prehrane, debelost, jedilniki
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[B. Kramar]
Leto izida:2014
Št. strani:XII, 88, [4] f.
PID:20.500.12556/RUL-118938 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:613.24/.25:575.112
COBISS.SI-ID:4488824 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:669
Število prenosov:86
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Usage of nutrigenomic analysis for dietary menu planning in Terme Krka : graduation thesis, university studies
Ključne besede:nutrition, genetics, nutrigenomics, nutrigenomic analysis, gene polymorphism, menu planning, obesity, menues

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj