izpis_h1_title_alt

Označevanje živil, vina ter hranilne vrednosti in alergenov v vinu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Okorn, Andrej (Avtor), ID Košmerl, Tatjana (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Korošec, Mojca (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,95 MB)
MD5: 10427895C8FEFC72F5A74A0D3406EE63

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:živila, označevanje živil, deklaracije na živilih, potrošniki, vino, hranilna vrednost, energijska vrednost, alergeni v vinu, geografska označba
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Okorn]
Leto izida:2016
Št. strani:XII, 80 f., [3] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118891 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.2:641.1:366-05
COBISS.SI-ID:4690808 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1479
Število prenosov:158
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Labeling of food, wine, and nutritional value and allergens in wine : graduation thesis, university studies
Ključne besede:food, food labelling, food declaration, consumers, wine, nutrition value, energy value, allergens in wine, geographical indication

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj