Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Označevanje živil, vina ter hranilne vrednosti in alergenov v vinu : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Okorn, Andrej
(
Avtor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Korošec, Mojca
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,95 MB)
MD5: 10427895C8FEFC72F5A74A0D3406EE63
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
živila
,
označevanje živil
,
deklaracije na živilih
,
potrošniki
,
vino
,
hranilna vrednost
,
energijska vrednost
,
alergeni v vinu
,
geografska označba
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Okorn]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XII, 80 f., [3] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118891
UDK:
663.2:641.1:366-05
COBISS.SI-ID:
4690808
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1483
Število prenosov:
158
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Labeling of food, wine, and nutritional value and allergens in wine : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
food
,
food labelling
,
food declaration
,
consumers
,
wine
,
nutrition value
,
energy value
,
allergens in wine
,
geographical indication
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj