Podrobno

The role of oxygen in new vinification technologies of white and red wines : doctoral dissertation
ID Lisjak, Klemen (Avtor), ID Vrhovšek, Urška (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Du Toit, Wessel Johannes (Komentor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,24 MB)
MD5: 210D463EE112B6461EB59C6FC5E394D7

Jezik:Angleški jezik
Ključne besede:winemaking, wines, musts, chemical composition, white wines, red wines, oxygen, oxidation, pressing, hyperreduction, microoxygenation, glutathione, caftaric acid, coutaric acid, fertaric acid, hydroxycinnamates, anthocyanins, polyphenols
Vrsta gradiva:Doktorska disertacija
Tipologija:2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[K. Lisjak]
Leto izida:2007
Št. strani:XIII, 156 f.
PID:20.500.12556/RUL-118873 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.252/.253:546.21
COBISS.SI-ID:3326584 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1336
Število prenosov:187
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
LISJAK, Klemen, 2007, The role of oxygen in new vinification technologies of white and red wines : doctoral dissertation [na spletu]. Doktorska disertacija. Ljubljana : K. Lisjak. [Dostopano 21 april 2025]. Pridobljeno s: https://repozitorij.uni-lj.si/IzpisGradiva.php?lang=slv&id=118873
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Slovenski jezik
Naslov:Vloga kisika v novih tehnologijah vinifikacije belih in rdečih vin : doctoral dissertation
Ključne besede:vinarstvo, vino, mošt, kemijska sestava, belo vino, rdeče vino, kisik, oksidacija, stiskanje, hiperredukcija, mikrooksigenacija, glitation, kaftarna kislina, kutarna kislina, fertarna kislina, hidroksicimetne kisline, antociani, polifenoli

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
  1. MOTOR PRIMITIVES ACQUISITION IN LEARNING BY DEMONSTRATION
  2. TEHNOLOGIJE ZA HITRO REKONFIGURACIJO PRILAGODLJIVIH ROBOTSKIH CELIC
  3. AUTONOMOUS LEARNING OF ROBOT ACTIONS IN CONTACT WITH THE ENVIRONMENT
  4. Obogateno kinestetično učenje finih robotskih gibov
  5. Robotski sistem za peko palačink
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
  1. Doprinos pojedinih aminokiselina N-terminalne domene seril-tRNA-sintetaze iz Methanosarcina barkeri u vezanju tRNA [iznad] Ser

Nazaj