Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Proučevanje funkcionalnih učinkov kefiranogenih laktobacilov in kefirana : doktorska disertacija
ID
Vardjan, Tinkara
(
Avtor
),
ID
Rogelj, Irena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,83 MB)
MD5: F8476ECADEBFF2D76B4400952AFA1E84
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kefir
,
kefirna zrna
,
mikrobiota
,
laktobacili
,
kefiran
,
holesterol
,
laboratorijske podgane
,
oksidacijski stres
,
antioksidativna aktivnost
,
funkcionalna živila
Vrsta gradiva:
Doktorsko delo/naloga
Tipologija:
2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Vardjan]
Leto izida:
2015
Št. strani:
XIII, 130 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118854
UDK:
579.67:637.146.21:579.864:641.1
URN:
URN:NBN:SI:doc-ESQ76TCF
COBISS.SI-ID:
4536184
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1537
Število prenosov:
214
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Study of functional effects of kefiran producing lactobacilli and kefiran : doctoral dissertation
Ključne besede:
kefir
,
kefir grains
,
microbiota
,
lactobacilli
,
kefiran
,
cholesterol
,
laboratory rats
,
oxidative stress
,
antioxidative activity
,
funkctional foods
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj