Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vsebnost vitamina C in nitratov v zelenjavi : magistrsko delo s področja živilstva
ID
Kastelec, Irena
(
Avtor
),
ID
Simčič, Marjan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1023,22 KB)
MD5: DB97108198BBBC6565DBBB85F5639DAF
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
zelenjava
,
kemijska sestavina
,
vitamin C
,
nitrati
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva], [I. Kastelec]
Leto izida:
2011
Št. strani:
XII, 110 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118818
UDK:
635.3/.6:543.062:577.164.2:546.17
COBISS.SI-ID:
3883128
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1162
Število prenosov:
96
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Content of vitamin C and nitrates in vegetables : master of science thesis
Ključne besede:
vegetables
,
chemical contents
,
vitamin C
,
nitrates
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj