izpis_h1_title_alt

Vsebnost vitamina C in nitratov v zelenjavi : magistrsko delo s področja živilstva
ID Kastelec, Irena (Avtor), ID Simčič, Marjan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1023,22 KB)
MD5: DB97108198BBBC6565DBBB85F5639DAF

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:zelenjava, kemijska sestavina, vitamin C, nitrati
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva], [I. Kastelec]
Leto izida:2011
Št. strani:XII, 110 f.
PID:20.500.12556/RUL-118818 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.3/.6:543.062:577.164.2:546.17
COBISS.SI-ID:3883128 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:761
Število prenosov:81
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Content of vitamin C and nitrates in vegetables : master of science thesis
Ključne besede:vegetables, chemical contents, vitamin C, nitrates

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj