izpis_h1_title_alt

Dinamika procesov zorenja v različnih mišicah goved : magistrsko delo s področja živilstva
ID Lebarič, Milko (Avtor), ID Demšar, Lea (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,54 MB)
MD5: 86A49FC3C3C026BCC2C3F877152F4DCE

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:meso, goveje meso, musculus Psoas major, musculus Longissimus lumborum, musculus Semimembranosus, musculus Biceps femoris, musculus Semitendinosus, musculus Triceps brachii, zorenje mesa, kemijska sestava, neproteinski dušik, kolagen, hidroksiprolin, barva govejega mesa, Warner-Bratzler strižna sila, senzorična kakovost
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[BF, Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva], [M. Lebarič]
Leto izida:2011
Št. strani:X, 70 str.
PID:20.500.12556/RUL-118817 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.5.032\'62:539.53:543.9
COBISS.SI-ID:3939960 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1613
Število prenosov:167
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Dynamics of ageing processes in different beef muscles : master of science thesis
Ključne besede:meat, beef, musculus Psoas major, musculus Longissimus lumborum, musculus Semimembranosus, musculus Biceps femoris, musculus Semitendinosus, musculus Triceps brachii, ageing of meat, chemical composition, proteolytic index, spectroscopy, connective tissue, collagen, hydroxyproline, colour of beef, sensory properties

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj