Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Spremembe barve, vsebnosti antocianinov in skupnih fenolnih spojin med skladiščenjem jagodnega namaza : magistrsko delo (področje živilstva)
ID
Kadivec, Mirta
(
Avtor
),
ID
Požrl, Tomaž
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,70 MB)
MD5: DE45AB5C505893B037F83236CB20A134
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
jagode
,
izdelki iz jagod
,
jagodni namaz
,
barva
,
spremembe barve
,
skladiščenje
,
antocianini
,
fenolne spojine
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Kadivec]
Leto izida:
2015
Št. strani:
IX, 76 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118807
UDK:
664.858.03:634.75:547.56:543.61
COBISS.SI-ID:
4608888
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1225
Število prenosov:
116
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Changes of color, anthocyanins and total phenolic content in strawberry spreads during storage : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
strawberries
,
strawberry products
,
strawberry spread
,
color
,
changes of color
,
storage
,
anthocyanins
,
phenolics
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj