izpis_h1_title_alt

Spremembe barve, vsebnosti antocianinov in skupnih fenolnih spojin med skladiščenjem jagodnega namaza : magistrsko delo (področje živilstva)
ID Kadivec, Mirta (Avtor), ID Požrl, Tomaž (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,70 MB)
MD5: DE45AB5C505893B037F83236CB20A134

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:jagode, izdelki iz jagod, jagodni namaz, barva, spremembe barve, skladiščenje, antocianini, fenolne spojine
Vrsta gradiva:Magistrsko delo
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Kadivec]
Leto izida:2015
Št. strani:IX, 76 f.
PID:20.500.12556/RUL-118807 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:664.858.03:634.75:547.56:543.61
COBISS.SI-ID:4608888 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:01.09.2020
Število ogledov:1226
Število prenosov:116
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Changes of color, anthocyanins and total phenolic content in strawberry spreads during storage : M. Sc. Thesis
Ključne besede:strawberries, strawberry products, strawberry spread, color, changes of color, storage, anthocyanins, phenolics

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj