Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Ugotavljanje stabilnosti antocianov med simulacijo prebave soka granatnega jabolka (Punica granatum L.) in vitro : magistrsko delo (področje živilstva)
ID
Klepac, Tina
(
Avtor
),
ID
Pogačnik da Silva, Lea
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,65 MB)
MD5: 29043D164B586B71526BADED121889CB
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
fiziologija prehrane
,
simulacija prebave
,
prebavni trakt
,
antioksidanti
,
fenolne spojine
,
antociani
,
antioksidativna aktivnost
,
granatno jabolko
,
Punica granatum L.
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Klepac]
Leto izida:
2016
Št. strani:
XIII, 84 f., [9] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118804
UDK:
612.32/.33:634.64:547.973
COBISS.SI-ID:
4672376
Datum objave v RUL:
01.09.2020
Število ogledov:
1191
Število prenosov:
175
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Stability of anthocyanins during simulated in vitro digestion of pomegranate juice (Punica granatum L.) : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
nutrition physiology
,
simulated digestion
,
digestive system
,
antioxidants
,
phenolic compounds
,
anthocyanins
,
antioxidative activity
,
pomegranate
,
Punica granatum L.
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj