Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv hranil in hrastovih trsk na fermentacijske lastnosti kvasovk in na antioksidativne značilnosti mladih vin : magistrsko delo
ID
Drolc, Helena
(
Avtor
),
ID
Abramovič, Helena
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jug, Tjaša
(
Komentor
),
ID
Košmerl, Tatjana
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,41 MB)
MD5: 90F6E653AA17809668F9F04B17591FA8
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sauvignon
,
mošt
,
mlado vino
,
starterske kulture
,
vinske kvasovke
,
alkoholna fermentacija
,
hrastove trske
,
fizikalnokemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
,
skupni fenoli
,
antioksidativni potencial
,
hranila za kvasovke
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[H. Drolc]
Leto izida:
2014
Št. strani:
XI, 68 f., [5] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118789
UDK:
663.252/.253:582.282.3:577.1:543.92
COBISS.SI-ID:
4434552
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
1679
Število prenosov:
125
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
The effect of nutrition and oak chips on the fermentation characteristics of wine yeasts and antioxidative properties of young wines : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
sauvignon
,
musts
,
young wines
,
starter cultures
,
wine yeasts
,
alcoholic fermentation
,
nutritions
,
oak chips
,
physicochemical properties
,
sensory properties
,
total phenolic compounds
,
antioxidant potential
,
yeasts nutrients
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj