Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Ugotavljanje potvorb kozjih in ovčjih sirov s kravjim mlekom : magistrsko delo
ID
Klančar, Ana
(
Avtor
),
ID
Jeršek, Barbara
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Jamnik, Polona
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,12 MB)
MD5: 9F0C1FA5CA55DA461733A818A23E4805
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sir
,
potvorbe sira
,
kravji sir
,
ovčji sir
,
mešani sir
,
molekularne tehnike
,
PCR v realnem času
,
kvantitativno določanje
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Klančar]
Leto izida:
2015
Št. strani:
IX, 67 f.
PID:
20.500.12556/RUL-118780
UDK:
637.3.06:636.3:577.2.088
COBISS.SI-ID:
4559992
Datum objave v RUL:
31.08.2020
Število ogledov:
746
Število prenosov:
91
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Detection of adulterations of goatsʼ and sheepsʼ cheeses with cowsʼ milk : M. Sc. Thesis
Ključne besede:
cheese
,
cheese adulteration
,
cowsʼ cheese
,
goatsʼ cheese
,
sheepsʼ cheese
,
cheese mixtures
,
molecular techniques
,
PCR
,
quantitative detection
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj