izpis_h1_title_alt

Ugotavljanje potvorb kozjih in ovčjih sirov s kravjim mlekom : magistrsko delo
ID Klančar, Ana (Avtor), ID Jeršek, Barbara (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Jamnik, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,12 MB)
MD5: 9F0C1FA5CA55DA461733A818A23E4805

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:sir, potvorbe sira, kravji sir, ovčji sir, mešani sir, molekularne tehnike, PCR v realnem času, kvantitativno določanje
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[A. Klančar]
Leto izida:2015
Št. strani:IX, 67 f.
PID:20.500.12556/RUL-118780 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:637.3.06:636.3:577.2.088
COBISS.SI-ID:4559992 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:31.08.2020
Število ogledov:748
Število prenosov:91
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Detection of adulterations of goatsʼ and sheepsʼ cheeses with cowsʼ milk : M. Sc. Thesis
Ključne besede:cheese, cheese adulteration, cowsʼ cheese, goatsʼ cheese, sheepsʼ cheese, cheese mixtures, molecular techniques, PCR, quantitative detection

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj