izpis_h1_title_alt

Vpliv vrste vzorcev, obogatitve in metode odkrivanja na učinkovitost detekcije termotolerantnih bakterij rodu Campylobacter : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID Frangež, Tjaša (Avtor), ID Smole Možina, Sonja (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Marinšek-Logar, Romana (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (798,28 KB)
MD5: 16034B15A6CAB5BEDE7F2BC3D0AEA9F3

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:patogeni mikroorganizmi, Campylobacter, mikrobiološke metode, klasične gojitvene metode, obogatitvena gojišča, molekularne metode, PCR v realnem času, meja detekcije, površinske vode, piščančje meso, mesni pripravki
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[T. Frangež]
Leto izida:2010
Št. strani:XIII, 61 f.
PID:20.500.12556/RUL-118407 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:579.24:579.6.083:577.2.083
COBISS.SI-ID:3835512 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.08.2020
Število ogledov:899
Število prenosov:90
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Impact of sample type, enrichment and detection method on efficiency of thermotolerant Campylobacter detection : graduation thesis, university studies
Ključne besede:pathogens, Campylobacter, microbiological methods, culturing methods, enrichment media, molecular methods, real time PCR, limit of detection, environmental water, chicken meat, marinated meat

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj