Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Klasične in sodobne metode določanja števila kvasovk vrst Saccharomyces cerevisiae in Dekkera bruxellensis v realnih vzorcih : diplomsko delo, univerzitetni študij
ID
Lukan Jezerčić, Tina
(
Avtor
),
ID
Raspor, Peter
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Čadež, Neža
(
Komentor
),
ID
Gunde-Cimerman, Nina
(
Recenzent
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,62 MB)
MD5: E30CCCB9E1214F4028609CF60F363114
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
kvasovke
,
vinske kvasovke
,
Saccharomyces cerevisiae
,
Dekkera bruxellensis
,
določanje števila kvasovk
,
štetje kvasovk
,
mošt
,
vino
,
klasične metode
,
molekularne tehnike
,
PCR v realnem času
,
izolacija DNK kvasovk
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Lukan]
Leto izida:
2012
Št. strani:
XII, 54 f., [3] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-118358
UDK:
579.24/.26.083+577.2.083:582.282.23:579.67
COBISS.SI-ID:
4060280
Datum objave v RUL:
27.08.2020
Število ogledov:
1123
Število prenosov:
111
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Traditional and recent techniques foe enumeration of yeasts species Saccharomyces cerevisiae and Dekkera bruxellensis in real samples : graduation thesis, university studies
Ključne besede:
yeasts
,
wine yeasts
,
Saccharomyces cerevisiae
,
Dekkera bruxellensis
,
yeasts enumeration
,
yeast counting
,
musts
,
wines
,
traditional methods
,
molecular techniques
,
real-time PCR
,
yeast DNA isolation
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj