izpis_h1_title_alt

Uporabnost različnih metod določanja vitalnosti kvasovk v pivovarni : magistrsko delo
ID Bizjak, Jure (Avtor), ID Čadež, Neža (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Zalar, Polona (Recenzent)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,29 MB)
MD5: A277BBED7C61156881881BC129480507

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:pivske kvasovke, Saccharomyces pastorianus, vitalnost, živost, fermentacija, shranjevanje kvasovk, poraba diacetila, vitalna titracija, zmožnost zakisanja
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[J. Bizjak]
Leto izida:2014
Št. strani:XII, 51 f., [11] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-118271 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:663.123:582.282.33:579.22/.24
COBISS.SI-ID:4484216 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:27.08.2020
Število ogledov:943
Število prenosov:126
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Applicabilitiy [i. e. applicability] of different methods for defining yeast vitality in a brewery : M. Sc. Thesis
Ključne besede:brewing yeasts, Saccharomyces pastorianus, vitality, viability, fermentation, yeast storage, diacetil reduction, vitaltitration, acidification power

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj