izpis_h1_title_alt

Vpliv estrov kavne kisline na kvasovko Saccharomyces cerevisiae na celični ravni : magistrsko delo
ID Medved, Manca (Avtor), ID Jamnik, Polona (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu, ID Polak, Tomaž (Komentor), ID Javornik, Branka (Član komisije za zagovor), ID Abramovič, Helena (Član komisije za zagovor)

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (1,12 MB)
MD5: 4ED65DCA61E29BD17AADA0DD5279B234

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:Saccharomyces cerevisiae, kvasovke, estri kavne kisline, metilni ester kavne kisline, etilni ester kavne kisline, izopropilni ester kavne kisline, fenetilni ester kavne kisline, metabolna aktivnost, propolis, antioksidativna učinkovitost, fenolne spojine
Vrsta gradiva:Magistrsko delo/naloga
Tipologija:2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Medved]
Leto izida:2016
Št. strani:XII, 53 f., [13] f. pril.
PID:20.500.12556/RUL-116355 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:602.3:582.282.23:547.56:577.11(043.2)
COBISS.SI-ID:8389241 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:24.05.2020
Število ogledov:1390
Število prenosov:203
Metapodatki:XML DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Caffeic acid esters activity in the yeast Saccharomyces cerevisiae at the cellular level
Ključne besede:Saccharomyces cerevisiae, yeast, caffeic acid esters, caffeic acid methyl ester, caffeic acid ethyl ester, caffeic acid isopropyl ester, caffeic acid phenethyl ester, metabolic activity, propolis, antioxidant activity, phenolic compounds

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj