Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Proteoliza žitnih proteinov med spontano fermentacijo kislega testa iz različnih vrst moke : magistrsko delo
ID
Šifrar, Alenka
(
Avtor
),
ID
Jamnik, Polona
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Požrl, Tomaž
(
Komentor
),
ID
Cigić, Blaž
(
Recenzent
),
ID
Narat, Mojca
(
Član komisije za zagovor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(1,10 MB)
MD5: 4BAD0605A48863A4BEA833C258706185
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
bioaktivni peptidi
,
antioksidativni peptidi
,
žitni proteini
,
kislo testo
,
mlečnokislinska fermentacija
,
antioksidativna učinkovitost
,
kvasovke
,
Saccharomyces cerevisiae
Vrsta gradiva:
Magistrsko delo/naloga
Tipologija:
2.09 - Magistrsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[A. Šifrar]
Leto izida:
2017
Št. strani:
XII, 59, [20] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-116329
UDK:
664.641/.642:602.3:579.864:579.67(043.2)
COBISS.SI-ID:
8640633
Datum objave v RUL:
24.05.2020
Število ogledov:
1426
Število prenosov:
200
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Proteolysis of cereal proteins during spontaneous sourdough fermentation from different types of flour
Ključne besede:
bioactive peptides
,
antioxidative peptides
,
cereal proteins
,
sourdough
,
lactic acid fermentation
,
antioxidant effectiveness
,
yeast
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj