Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv tehnologije pridelovanja na izbrane kakovostne parametre pri papriki (Capsicum annuum L.) : diplomsko delo
ID
Likar, Miha
(
Avtor
),
ID
Žnidarčič, Dragan
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(911,39 KB)
MD5: 92E891B4253AAA396ADA33CD2DF7D24F
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vrtnarstvo
,
paprika
,
sorte
,
tehnologije
,
kakovost
,
pridelek
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[M. Likar]
Leto izida:
2016
Št. strani:
VIII, 43 f.
PID:
20.500.12556/RUL-115617
UDK:
635.649:631.526.32:631.559(043.2)
COBISS.SI-ID:
8548985
Datum objave v RUL:
26.04.2020
Število ogledov:
788
Število prenosov:
120
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Naslov:
Effects of cultivation technology on selected quality parameters in peppers (Capsicum annuum L.)
Ključne besede:
vegetable growing
,
pepper
,
cultivars
,
technologies
,
quality
,
yields
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj