izpis_h1_title_alt

Vpliv tehnologije pridelovanja na izbrane kakovostne parametre pri papriki (Capsicum annuum L.) : diplomsko delo
ID Likar, Miha (Avtor), ID Žnidarčič, Dragan (Mentor) Več o mentorju... Povezava se odpre v novem oknu

.pdfPDF - Predstavitvena datoteka, prenos (911,39 KB)
MD5: 92E891B4253AAA396ADA33CD2DF7D24F

Jezik:Slovenski jezik
Ključne besede:vrtnarstvo, paprika, sorte, tehnologije, kakovost, pridelek
Vrsta gradiva:Diplomsko delo
Tipologija:2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:Ljubljana
Založnik:[M. Likar]
Leto izida:2016
Št. strani:VIII, 43 f.
PID:20.500.12556/RUL-115617 Povezava se odpre v novem oknu
UDK:635.649:631.526.32:631.559(043.2)
COBISS.SI-ID:8548985 Povezava se odpre v novem oknu
Datum objave v RUL:26.04.2020
Število ogledov:561
Število prenosov:102
Metapodatki:XML RDF-CHPDL DC-XML DC-RDF
:
Kopiraj citat
Objavi na:Bookmark and Share

Sekundarni jezik

Jezik:Angleški jezik
Naslov:Effects of cultivation technology on selected quality parameters in peppers (Capsicum annuum L.)
Ključne besede:vegetable growing, pepper, cultivars, technologies, quality, yields

Podobna dela

Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:

Nazaj