Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Vpliv biološkega razkisa na kakovost vina merlot : diplomsko delo
ID
Vidmar, Pavel
(
Avtor
),
ID
Wondra, Mojmir
(
Mentor
)
Več o mentorju...
,
ID
Rusjan, Denis
(
Komentor
)
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(929,37 KB)
MD5: EED54BD73D616A93E13A115ABB5461C7
PID:
20.500.12556/rul/45d9c761-febe-4770-8eca-a577629c1775
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
vina
,
merlot
,
biološki razkis
,
selekcionirane kulture
,
mlečnokislinske bakterije
,
fizikalno-kemijske lastnosti
,
senzorične lastnosti
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[P. Vidmar]
Leto izida:
2012
Št. strani:
XII, 39 f.
PID:
20.500.12556/RUL-1090
UDK:
634.8:663.251(043.2)
COBISS.SI-ID:
7161209
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
2161
Število prenosov:
452
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
wine
,
malolactic fermentation
,
lactic bacteria
,
physical-chemical characteristics
,
sensory characteristics
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj