Vaš brskalnik ne omogoča JavaScript!
JavaScript je nujen za pravilno delovanje teh spletnih strani. Omogočite JavaScript ali pa uporabite sodobnejši brskalnik.
Nacionalni portal odprte znanosti
Odprta znanost
DiKUL
slv
|
eng
Iskanje
Brskanje
Novo v RUL
Kaj je RUL
V številkah
Pomoč
Prijava
Kulinarična in druga raba hruške (Pyrus communis L.) : diplomsko delo
ID
Vrhovnik, Teja
(
Avtor
),
ID
Hudina, Metka
(
Mentor
)
Več o mentorju...
PDF - Predstavitvena datoteka,
prenos
(678,58 KB)
MD5: 3C6E7044B70C6C09CF4B688E0F5E8E34
PID:
20.500.12556/rul/60774dfb-b30f-4fab-b557-0ee0e6d2c80c
Galerija slik
Jezik:
Slovenski jezik
Ključne besede:
sadjarstvo
,
hruška
,
Pyrus communis
,
kulinarika
,
ankete
Vrsta gradiva:
Diplomsko delo
Tipologija:
2.11 - Diplomsko delo
Organizacija:
BF - Biotehniška fakulteta
Kraj izida:
Ljubljana
Založnik:
[T. Vrhovnik]
Leto izida:
2011
Št. strani:
VIII, 33 f., [3] f. pril.
PID:
20.500.12556/RUL-1049
UDK:
634.13:641(043.2)
COBISS.SI-ID:
6923129
Datum objave v RUL:
11.07.2014
Število ogledov:
1793
Število prenosov:
317
Metapodatki:
Citiraj gradivo
Navadno besedilo
BibTeX
EndNote XML
EndNote/Refer
RIS
ABNT
ACM Ref
AMA
APA
Chicago 17th Author-Date
Harvard
IEEE
ISO 690
MLA
Vancouver
:
Kopiraj citat
Objavi na:
Sekundarni jezik
Jezik:
Angleški jezik
Ključne besede:
fruit-culture
,
fruits
,
pear
,
culinarity
,
surveys
Podobna dela
Podobna dela v RUL:
Podobna dela v drugih slovenskih zbirkah:
Nazaj