2x | 2.17% | narezano zelje, bakrovi ioni, oksidacija, polifenoli, rastlinski ekstrakti, modelne raztopine, aminopeptidazna aktivnost, fluorogeni substrati, zelje, redukcija, fenolne spojine, analizne metode, jabolčni sok, pijače, ABTS |
1x | | vino, encimski inhibitorji, liofilizacija vina, etanol, encimska aktivnost, stabilnost, Saintpaulia ionantha, radikal DPPH, homogenizacija, glutation, shranjevanje, metafosforna kislina, Folin-Ciocalteau reagent, afriška vijolica, poplava, vodni stres, cisteinske proteaze, vitamin E, TCEP, tris(2-karboksietil) fosfin (TCEP), dihanje, skupna L-askorbinska kislina, dimerna dehidroaskorbinska kislina, kontrolirana atmosfera, skladiščenje zelenjave, alanin-aminopetidaze, hidratacija, nastanek različnih zvrsti, vitamini, senzorične lastnosti, glicerol, 2, 2-difenil-1-pikril-hidrazil, levcin-aminopetidaze, antioksidacijski potencial, hlapne komponente, vodne raztopine, kovinski ioni, kinetika redukcije, tris(2-karboksietil)fosfin, fenilalanin-aminopeptidaze, aditivi, funkcionalna živila, karakterizacija [beta]-glukanov, izolacija [beta]-glukanov, inkapsulacija, liposomi, termična stabilnost, Aeropyrum pernix, holesterol, dipalmitoil fosfatidilholin, [beta]-glukani, ječmenova moka, prehransko dopolnilo, pivo, kava, čaj, rastlinska olja, modelni lipidni sistemi, ječmen, peroksidno število, oksidacija lipidov, fermentirani mlečni izdelki, spektrofotometrija, priprava otrobov, pšenični otrobi kot izmenjevalci, otrobi, vezanje bakrovih ionov, kapaciteta vezave Cu[2+], vpliv Cu[2+] na vsebnost antioksidantov, modificirana atmosfera, embalažni materiali, pakiranje zelja, baker, ionski izmenjevalci, redkev, vina, modelni antioksidanti, visokotlačna tekočinska kromatografija, brokoli, belo zelje, živila, lucerna, leča, L-askorbinska kislina |