Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Rajko Vidrih

Together there are 331 keywords, that are appearing 511 times.
82 of them (24.77 % of all) appear more than once, together appearing 262 times (51.27 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
14x5.34%antioksidativni potencial
10x3.82%maščobne kisline
9x3.44%kemijska sestava
8x3.05%fenolne spojine
7x2.67%jabolka
6x2.29%antioksidanti, konvencionalna pridelava, ekološka pridelava, maščobnokislinska sestava
5x1.91%vsebnost vode, askorbinska kislina, modificirana atmosfera
4x1.53%maščobe, vitamin C, zelenjava, gnojenje, normalna atmosfera, slive
3x1.15%minerali, voda, suha snov, sladkorji, kontrolirana atmosfera, fizikalno-kemijske lastnosti, senzorične lastnosti, HPLC, Prunus domestica, toplotna obdelava, topna suha snov, sončnično olje, skupni fenoli, elementi, skladiščenje jabolk, naravni antioksidanti, vsebnost suhe snovi, lutein, polifenoli, skupne fenolne spojine, izotopska sestava, skupne maščobe, mineralna gnojila
2x0.76%prehranska vrednost, fizikalnokemijske lastnosti, prehranska vlaknina, vsebnost skupnih maščob, korenje, izotopi, nitrati, barva češenj, nitratni dušik, organske kisline, beljakovine, trdota češenj, organska gnojila, skladiščenje sliv, paradižnik, spektrofotometrične metode, DPPH, polarne spojine, rdeča pesa, disertacije, vpliv kalcija na jabolka, češnje, cink, trdota, cvrenje, amonijev dušik, vrtnine, trans maščobne kisline, jablana, ULO, ekstrakt rožmarina, sadje, skladiščenje češenj, želirna sredstva, antioksidativna učinkovitost, barva, Prunus avium, nitritni dušik, flavonoidi, gnojila, IRMS
1xtvorba hidroperoksidov, skladiščenje mletih orehov, mleti orehi, sorte orehov, razgradnja hidroperoksidov, oksidacija maščobnih kislin, dnevne temperature, klimatski pogoji, L*, a*, b* sistem, škrobni indeks, kromometer, vsebnost beljakovin, rumeni dren, Maillardova reakcija, obstojnost vitaminov, Cornaceae, Cornus mas L., koščice, plodovi, vitamin E, aditivi, fruktoza, saharoza, glukoza, jabolčna kislina, konditorski izdelki, sadno-žitne rezine, pepel, hidroponsko gojenje, Ziziphus jujuba Miller, žižola, nutrienti, cv. Jonagold, zorenje jabolk, cv. Jonagored, vlaknina, surove beljakovine, zelena solata, talno gojenje, vsebnost pepela, razgradni produkti oksidacije maščob, Arbutus unedo, navadna jagodičnica, barva kože, fenil metil acetat, grozdje, motnost, turbidimetrija, grozdne pečke, sadni sokovi, rožmarinov ekstrakt, naravni dodatki, sok rdeče pomaranče, GC, plinska kromatografija, 1-propanol, metanol, etil acetat, izobutanol, 1-butanol, 2-fenil etanol, izoamil alkohol, ekstrakt zelenega čaja, pasterizacija, navadni koprivovec, peške hrušk, hruške, Celtis australis, proteini, vlaknine, rastlinski pigmenti, Brassica oleracea L., sveže zelje, škrob, koloidi, porjavenje soka, škrobni geli, hidrokoloidi, zelje, zadrževanje jagodne arome, acetaldehid, viljamovka, metil heksanoat, etil pantanoat, 3-metil etil butanoat, etil heksanoat, metil propanoat, sproščanje komponent arome, določanje sladkorjev, heksil acetat, 2-metil etil butanoat, etil butanoat, dušik-dnevna svetloba, zrak-tema, zrak-dnevna svetloba, kisik-dnevna svetloba, kisik-tema, hlapne komponente, jagodna aroma, pektinski geli, vpliv temperature, žganje, dnevni vnos mineralov, mangan, sadni destilati, brinjevec, sadjevec, slivovka, baker, kalcij, esencialne maščobne kisline, orehi, vpliv pH, dnevni vnos linolne kisline, dnevni vnos [alfa]-linolenske kisline, kalij, magnezij, žarkost orehov, fenoli, sadna vina, karotenoidi, spremembe pri sušenju živil, jabolčno vino, kis, ocetnokislinska fermentacija, jabolčni kis, zelenjavni čips, konvekcijsko sušenje, dodatek dušika, HPS, Beta vulgaris, Daucus carota, vakuumsko sušenje, sušenje živil, tehnologija kisa, kemijska analiza, tretiranje z vročo vodo, prosti radikali, sorta ʼElstarʼ, sorta ʼDiscoveryʼ, mineralna prehrana, sorta ʼAromaʼ, stabilni izotopi ogljika in dušika, Spinacia oleracea L., načini pridelave, senzorična analiza, integrirana pridelava, paprika, špinača, solata, LED, svetloba, krompir, kontaminacija vrtnin, tla, kontaminacija tal, Slovenija, Celje, rentgenska fluorescenčna spektrometrija s popolnim odbojem, masna spektrometrija, belokranjski lan, Linum usitatissimum L., laneno seme, vpliv gnojenja, sorta ʹGalaʹ, čas spravila, mikroelementi, molbiden, Portulaca sativa L., navadni tolščak, bioaktivne snovi, pigmenti, svetilka, tokoferol, foliarno gnojenje, sorta "Discovery", kobalt, svinec, arzen, kadmij, sorta "Aroma", krom, slovenske sorte, Ananasova reneta, poobiralne spremembe, skladiščenje, masa, kisline, surova zelenjava, fenolne snovi, zrelostni faktorji, lan, listi, Brassica oleracea L. var. gongylodes L., gomolj, rastlinska hranila, stabilni izotopi dušika, stabilni izotopi ogljika, energijska vrednost, hranilna vrednost, džemi, semena sliv, marmelade, jabolčna sadna kaša, koncentriranje sadne kaše, dodajanje sladkorja, konjugirani dieni, toplotna obdelava olja, ocvrt krompir, prehranske tabele, lipidi, absorpcija maščobe, TXRF, elementarna sestava, kolerabica, FC reagent, zelišča, fizikalno kemijske lastnosti, pristnost živil, izotopsko razmerje, rastlinska olja, cvrtje, L parameter, etilen, Carjevič, Boskop, Majda, Šampanjska reneta, NA, Zlata parmena, repično olje, sojino olje, antioksidacijski potencial, hidroponika, hidroksicimetne kisline, cikorna kislina, X-ray, klorogenska kislina, siljenje radiča, Cichorium intybus L., ekstrakti rožmarina, oksidacija maščob, ocvrt krompirček, malonaldehid, radič, akrilamid, hidroliza saharoze