Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Lea Demšar

Vseh ključnih besed je 156, ki se skupaj pojavijo 240 krat.
32 ključnih besed (20.51 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 116 krat (48.33 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
18x15.52%senzorične lastnosti
7x6.03%tekstura
6x5.17%maščobnokislinska sestava, fizikalno-kemijske lastnosti, mesni izdelki
5x4.31%meso
4x3.45%goveje meso, kemijska sestava, barva, piščančje meso, aditivi
3x2.59%maščobne kisline, toplotna obdelava, kakovost mesa, proteinski karbonili, produkti oksidacije, prehranska vrednost
2x1.72%beljakovine, večkratno cvrtje, zorenje mesa, oksidacija beljakovin, suho zorenje, postrvi, olja, prašičje meso, cvrtje, instrumentalne metode, pršut, sušene salame, skladiščenje, proteoliza, Kraški pršut
1xpšenična moka, način izdelave, brezglutenska moka, biskviti, minerali, pH vrednost, pecilni prašek, Oncorhynchus mykiss, polžja farma, energijska vrednost, meso polžev, polži, krmne mešanice za ribe, goveji flam, vitamini, česnov ekstrakt, konzervirano meso, žuželke, prekajeno meso, pasterizirani mesni izdelki, aroma, dimljenje, prireja, procesiranje, Myocastor coypus, meso nutrij, nutrija, odnos potrošnikov, varnost, goveji burgerji, hamburger, Minolta kromometer, stabilnost, instrumentalno merjenje, emijske analize, škrob, moke, piščanci, reja piščancev, senzorične analize, poltrajne klobase, pečenje mesa, reja z dodanim selenom, intenzivna reja, ekološka reja, fosfati, paštete, goveje pleskavice, alternative nitrita, sekljanci, Oncoryhynchus mykiss, zelena v prahu, tehnološki postopek, rastlinski ekstrakti, ekstrakt brina, heterociklični aromatski amini, prekurzorji, Maillardova reakcija, fenolne spojine, antioksidanti, nitriti, sobna temperatura, špagetom podobno meso, ishemija, belo progasto meso, lesu podobna piščančja prsa, kakovost mišičnine, BMV meso, distrofija, instrumentalna analiza, točka dimljenja, kunčje meso, rastlinska olja, maščobe, senzorična analiza, mesne kroglice, tehnološki postopki, fermentacija, sestava plinov, modificirana atmosfera, prehranske smernice, goveji burger, čas inkubacije, fizikalno-kemijski parametri, oksidacijski produkti lipidov, trajnostna prehrana, starterske kulture, kemijska analiza, plinska kromatografija, prehranska politika, zdrava prehrana, veganstvo, prehrana, heterociklični amini, obogateno meso, n-3 VNMK, ponovljivost metode, analitske metode, mesna emulzija, mesni pripravki, prašiči, pasme, ribe, transglutaminaze, fizikalno kemijske lastnosti, drobovina, mangalica, čevapčiči, biogeni amini, hibridni mesni pripravki, akrilamid, toplotna obdelava, oksidacijska stabilnost olja, kakovost olja, funkcionalna živila, panirano živilo, goveja ledja, zorenje, jagnječje meso, fosfatni preparat, telečje meso, mokro zorenje, čičerika, Salmonoidae