1x | | pšenična moka, način izdelave, brezglutenska moka, biskviti, minerali, pH vrednost, pecilni prašek, Oncorhynchus mykiss, polžja farma, energijska vrednost, meso polžev, polži, krmne mešanice za ribe, goveji flam, vitamini, česnov ekstrakt, konzervirano meso, žuželke, prekajeno meso, pasterizirani mesni izdelki, aroma, dimljenje, prireja, procesiranje, Myocastor coypus, meso nutrij, nutrija, odnos potrošnikov, varnost, goveji burgerji, hamburger, Minolta kromometer, stabilnost, instrumentalno merjenje, emijske analize, škrob, moke, piščanci, reja piščancev, senzorične analize, poltrajne klobase, pečenje mesa, reja z dodanim selenom, intenzivna reja, ekološka reja, fosfati, paštete, goveje pleskavice, alternative nitrita, sekljanci, Oncoryhynchus mykiss, zelena v prahu, tehnološki postopek, rastlinski ekstrakti, ekstrakt brina, heterociklični aromatski amini, prekurzorji, Maillardova reakcija, fenolne spojine, antioksidanti, nitriti, sobna temperatura, špagetom podobno meso, ishemija, belo progasto meso, lesu podobna piščančja prsa, kakovost mišičnine, BMV meso, distrofija, instrumentalna analiza, točka dimljenja, kunčje meso, rastlinska olja, maščobe, senzorična analiza, mesne kroglice, tehnološki postopki, fermentacija, sestava plinov, modificirana atmosfera, prehranske smernice, goveji burger, čas inkubacije, fizikalno-kemijski parametri, oksidacijski produkti lipidov, trajnostna prehrana, starterske kulture, kemijska analiza, plinska kromatografija, prehranska politika, zdrava prehrana, veganstvo, prehrana, heterociklični amini, obogateno meso, n-3 VNMK, ponovljivost metode, analitske metode, mesna emulzija, mesni pripravki, prašiči, pasme, ribe, transglutaminaze, fizikalno kemijske lastnosti, drobovina, mangalica, čevapčiči, biogeni amini, hibridni mesni pripravki, akrilamid, toplotna
obdelava, oksidacijska stabilnost olja, kakovost olja, funkcionalna živila, panirano živilo, goveja ledja, zorenje, jagnječje meso, fosfatni preparat, telečje meso, mokro zorenje, čičerika, Salmonoidae |