Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Rajko Vidrih

Vseh ključnih besed je 235, ki se skupaj pojavijo 304 krat.
34 ključnih besed (14.47 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 103 krat (33.88 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
11x10.68%senzorične lastnosti
7x6.8%sadje, skladiščenje
5x4.85%zelenjava
4x3.88%toplotna obdelava, antioksidativni potencial, fenolne spojine
3x2.91%barva, paradižnik, kemijska sestava, jabolka, solata, paprika, plinska kromatografija
2x1.94%geografsko poreklo, ekološka pridelava, antioksidanti, svetleče diode, poobiralne spremembe, fizikalno-kemijske lastnosti, liofilizacija, topla voda, sadni sokovi, skladiščenje sadja, etilen, bioaktivne komponente, pekovski izdelki, flavonoidi, patulin, trdota, Penicillium expansum, plesni, mikotoksini, ekstrakcija
1xpoliciklični aromatski ogljikovodiki, kaki, bučna semena, indeks trombogenosti, bučno olje, onesnaževala, praženje, Aronia mitschurinii, fiziološke spremembe, umetna sladila, saharidi, mikrobiološki kvar, neenergijska sladila, sladkor v živilih, indeks aterogenosti, mikroorganizmi, encimi, živila, sok aronije, delno hidrogenirana olja, elektroporacija, tema, LED diode, polioli, mikrobiološka analiza, kemijska analiza, visoki tlaki, kakovost živil, termična pasterizacija, vpliv svetlobe, DPPH*, trans izomeri, Diospyros kaki Thunb., čas obiranja, trans maščobne kisline, črnoplodna aronija, integrirana pridelava hidroponska pridelava, antioksidativna učinkovitost in vivo, antioksidativna učinkovitost in vitro, maščobno kislinska sestava, semena, instrumentalne metode, skladiščenje jabolk, okus, vonj, videz, tekstura, Rdeči delišes, Topaz, aflatoksin G2, aflatoksin G1, Zlati delišes, Braeburn, Fuji, kis, jabolčni kis, polpečene kajzerice, nenasičene maščobe, ohlajevanje, zmrzovanje, fizikalno-kemijske analize, nasičene maščobe, maščobe, alkoholna fermentacija, balzamični kis, ocetnokislinska fermentacija, ocetnokislinske bakterije, kajzerica, aflatoksin B2, aflatoksin B1, zelišča, vino, bolezni sodobnega sveta, slovenska prehrana, Lactuca sativa, potapljanje v vročo vodo, oreščki, pšenični izdelki, zdrav način prehranjevanja, meso, ribe, oljčno olje, Solanum lycopersicum, Capsicum annum, Penicillium, Aspergillus, Alternaria, toksini, ohratoksin A, mikotoksigene plesni, senzorična kakovost, konvencionalna pridelava, gojenje, Lactuca sativa L., Capsicum annuum L., Solanum lycopersicum L., mediteranska prehrana, antociani, sadne ploščice, funkcionalna živila, suho sadje, hranilna sestava, klimakterijsko sadje, pritrditev bakterij, mikroskopija, površina sadja, kutikula, mejni kot, zeta potencial, neklimakterijsko sadje, metabolna aktivnost, konzerviranje namiznih oljk, oljke, tehnološki postopki, razgrenitev, fermentacija, stranski produkti, odpadna voda, voski, pomaranče, oljčne tropine, oljčni listi, ultrasound-assisted extraction, sunflower oil, grozdje, ohranjanje kakovosti sadja, olje grozdnih pešk, maščobnokislinska sestava, antioksidacijski potencial, užitni premazi, diferenčna dinamična kalorimetrija, maščobne kisline, fazni prehodi, kristalizacija, taljenje, peroksidno število, kislinsko število, bioactive compounds, antioxidants, antioxidant activity, Pelvetia canaliculata L., response surface methodology, algae, tropine, proizvodi iz jabolk, kontrolirana atmosfera, olje, postopki pridelave olj, starterske kulture, vloga soli, obsevanje s svetlobo, spekter svetlobe, poobiralno tretiranje, bioaktivne spojine, skupne fenolne spojine, valovna dolžina svetlobe, aromatski profil, mikroekstrakcija na trdnem nosilcu iz plinaste faze, HS-SPME, masna spektrometrija, GC-MS, pigmenti, čokolada, svetloba, Ribes nigrum L., osvetljevanje, LED, kromameter, črni ribez, vroča voda, fenilalanin amonijak liaza, vsebnost askorbinske kisline, češnje, Prunus avium L., analizne metode, hlapne organske spojine, capsicum, čili, capsicum chinense, rastlinski ekstrakti, kapsaicinoidi, lesni poganjki, listi oljke, breskve, mikrobiološka obstojnost, oljka, Olea europaea, kapsaicin, ekstrakcija kapsaicina, vitamin C, inaktivacija mikroorganizmov, hranilna vrednost, tartufi, vrste tartufov, hladna plazma, netermične metode, sušenje, klorogenska kislina, Scovillova lestvica pekočnosti (SHU), podaljšanje obstojnosti, CIELAB sistem