Numbers

The table includes keywords of all theses, where this person is in the role of a mentor. Keywords are sorted by the frequency, with most frequent keywords at the top. Most frequent keywords may tell what this mentor's research fields and interests are.

Person: Rajko Vidrih

Together there are 229 keywords, that are appearing 297 times.
34 of them (14.85 % of all) appear more than once, together appearing 102 times (34.34 % of all appearances).

FrequencyKeyword
Num.%
11x10.78%senzorične lastnosti
7x6.86%sadje, skladiščenje
5x4.9%zelenjava
4x3.92%fenolne spojine, antioksidativni potencial, toplotna obdelava
3x2.94%paradižnik, jabolka, solata, kemijska sestava, paprika, barva
2x1.96%trdota, liofilizacija, etilen, skladiščenje sadja, fizikalno-kemijske lastnosti, plinska kromatografija, ekološka pridelava, svetleče diode, flavonoidi, antioksidanti, poobiralne spremembe, geografsko poreklo, pekovski izdelki, sadni sokovi, topla voda, Penicillium expansum, ekstrakcija, patulin, plesni, bioaktivne komponente, mikotoksini
1xmaščobno kislinska sestava, delno hidrogenirana olja, trans maščobne kisline, antioksidativna učinkovitost in vitro, indeks aterogenosti, trans izomeri, ocetnokislinske bakterije, ocetnokislinska fermentacija, encimi, mikroorganizmi, živila, alkoholna fermentacija, sladkor v živilih, praženje, onesnaževala, antioksidativna učinkovitost in vivo, bučno olje, bučna semena, policiklični aromatski ogljikovodiki, indeks trombogenosti, integrirana pridelava hidroponska pridelava, Aronia mitschurinii, črnoplodna aronija, sok aronije, čas obiranja, zmrzovanje, fizikalno-kemijske analize, kakovost živil, Diospyros kaki Thunb., vpliv svetlobe, LED diode, tema, DPPH*, elektroporacija, nenasičene maščobe, nasičene maščobe, maščobe, kajzerica, polpečene kajzerice, ohlajevanje, visoki tlaki, termična pasterizacija, kemijska analiza, mikrobiološka analiza, neenergijska sladila, umetna sladila, tekstura, videz, Alternaria, toksini, vonj, Penicillium, Aspergillus, Solanum lycopersicum L., kis, senzorična kakovost, mikotoksigene plesni, ohratoksin A, okus, Fuji, instrumentalne metode, Topaz, Rdeči delišes, Braeburn, Zlati delišes, aflatoksin B1, aflatoksin B2, aflatoksin G1, aflatoksin G2, jabolčni kis, Capsicum annuum L., meso, ribe, oljčno olje, oreščki, pšenični izdelki, zdrav način prehranjevanja, skladiščenje jabolk, saharidi, polioli, mediteranska prehrana, semena, vino, Capsicum annum, gojenje, konvencionalna pridelava, Lactuca sativa L., Solanum lycopersicum, Lactuca sativa, zelišča, kaki, bolezni sodobnega sveta, slovenska prehrana, balzamični kis, češnje, metabolna aktivnost, neklimakterijsko sadje, voski, pomaranče, oljčne tropine, klimakterijsko sadje, hranilna sestava, pritrditev bakterij, funkcionalna živila, sadne ploščice, suho sadje, oljčni listi, odpadna voda, vloga soli, starterske kulture, breskve, mikrobiološka obstojnost, oljka, fermentacija, razgrenitev, stranski produkti, oljke, konzerviranje namiznih oljk, tehnološki postopki, mikroskopija, zeta potencial, proizvodi iz jabolk, kislinsko število, kontrolirana atmosfera, olje, postopki pridelave olj, peroksidno število, antioksidacijski potencial, ohranjanje kakovosti sadja, grozdje, olje grozdnih pešk, maščobnokislinska sestava, tropine, algae, ultrasound-assisted extraction, površina sadja, kutikula, mejni kot, sunflower oil, response surface methodology, antioxidants, bioactive compounds, antioxidant activity, Pelvetia canaliculata L., Olea europaea, listi oljke, pigmenti, skupne fenolne spojine, antociani, fenilalanin amonijak liaza, vsebnost askorbinske kisline, bioaktivne spojine, poobiralno tretiranje, aromatski profil, valovna dolžina svetlobe, spekter svetlobe, obsevanje s svetlobo, užitni premazi, Prunus avium L., kromameter, CIELAB sistem, potapljanje v vročo vodo, mikrobiološki kvar, LED, osvetljevanje, vroča voda, črni ribez, Ribes nigrum L., svetloba, GC-MS, masna spektrometrija, ekstrakcija kapsaicina, kapsaicin, sušenje, klorogenska kislina, Scovillova lestvica pekočnosti (SHU), kapsaicinoidi, rastlinski ekstrakti, lesni poganjki, čili, capsicum, capsicum chinense, podaljšanje obstojnosti, netermične metode, hlapne organske spojine, analizne metode, mikroekstrakcija na trdnem nosilcu iz plinaste faze, HS-SPME, vrste tartufov, tartufi, hladna plazma, inaktivacija mikroorganizmov, vitamin C, hranilna vrednost, fiziološke spremembe