Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Iztok Jože Košir

Vseh ključnih besed je 36, ki se skupaj pojavijo 36 krat.
0 ključnih besed (0 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 0 krat (0 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
1xaroma compounds, karyotypes, protein profile, sensory analysis, Saccharomycodes ludwigii TUM SL17, quinoa, Saccharomyces pastorianus TUM 34/70, Saccharomyces cerevisiae TUM 177, successive fermentation, amino acids, aldehydes, ketones, method validation, fatty acids, brewing attributes, fermentable sugars, metal cations, buckwheat, barley, kemična sestava, vlaga, alfa kisline, smole, eterično olje, storžki, fiziološka zrelost, beta kisline, ksantohumol, gluten, gluten-free beverages, beer-like beverages, celiac disease, visokotlačna tekočinska kromatografija, tehnološka zrelost, plinska kromatografija, hmelj