Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Stojan Kostanjevec

Vseh ključnih besed je 127, ki se skupaj pojavijo 195 krat.
29 ključnih besed (22.83 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 97 krat (49.74 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
8x8.25%osnovnošolci
7x7.22%prehrana, gospodinjstvo
6x6.19%osnovna šola, prehransko izobraževanje
5x5.15%učenci
4x4.12%gospodinjsko izobraževanje, otroci, Slovenija, zdrava prehrana
3x3.09%učitelji, študenti, prehranska pismenost, starši
2x2.06%zavržki hrane, sladka živila, predšolski otrok, prehranske informacije, mladostniki, organizacija prehrane, šolska prehrana, sladkor, sladke pijače, ogljikovi hidrati, prehransko znanje, vrtec, prehranske navade, higiena, prehranska priporočila
1xoglasna pismenost, promocija, oglasi, šolsko okolje, žita, prehranski pojmi, vpliv medijev, zajtrk, internet, pira, hranilne snovi, Ekošola, televizija, radio, sladkorna bolezen, dializni bolniki, odpoved ledvic, dializa, tiskani mediji, izobraževanje, učne metode, socialne mreže, telesna aktivnost, prehranska oskrba, staranje, nakupovanje, ekološko kmetijstvo, ekološka živila, šolska malica, uživanje zelenjave, zelenjava, lokalna oskrba, označevanje živil, potrošniki, izbirčnost, senzorične lastnosti hrane, neofobija, analiza učbenikov, prehranske vsebine pri predmetih, načrtovanje pouka, predšolski otroci, ulcerozni kolitis, Chronova bolezen, poklicne izkušnje, učne oblike, učni načrti, home economics, prehranska dopolnila, študentje, nosečnice, rojstni dan, tradicionalne jedi, prehranske karte, gospodinjska pismenost, hujšanje, ketogena dieta, ekološko kmetovanje, veščine, tradicionalne slovenske jedi, Prehransko vedenje, učitelji razrednega pouka, vegetarijanstvo, zdravo življenje, šport, organizator šolske prehrane, vegani, odnos do prehrane, znanje, vedenje, varna hrana, varnost, način prehranjevanja, neformalno prehransko izobraževanje, primerjava, osnovnošolec, Malta, zavržena hrana, primerjava med državami, problemski pouk, artikulacija reševanja problemov, mesni izdelki, meso, vloga učenca, vloga učitelja, Debelilno okolje, cilji znanja, odnos, zdravje, vzgojitelji, mladi športniki, športna prehrana, Češka, aktivna metoda dela, standardi znanja, vsebinsko področje, učni načrt, izmenjava, pogostost uživanja