Številke

Tabela zajema ključne besede vseh zaključnih del, pri katerih oseba sodeluje kot mentor. Ključne besede so urejene po številu ponovitev, največkrat ponovljene na vrhu. Iz ključnih besed z zgornjega dela tabele je mogoče sklepati na tematike, s katerimi se je oz. se mentor ukvarja.

Oseba: Bogdan Perko

Vseh ključnih besed je 50, ki se skupaj pojavijo 73 krat.
11 ključnih besed (22 % vseh) se pojavi večkrat, skupaj 34 krat (46.58 % vseh pojavitev).

PonovitevKljučne besede
Št.%
7x20.59%diplomske naloge
5x14.71%mlečni izdelki
4x11.76%Slovenija
3x8.82%siri, mleko
2x5.88%tehnologija, poltrdi siri, govedo, geografsko poreklo, surovo mleko, hlevi
1xreja na prostem, dolivanje neohlajenega mleka, dvodnevno zbiranje mleka, Streptococcus thermophilus, paša, starterska kultura, pašniki, nihanje temperature mleka, mikrobiološka kakovost surovega mleka, krave, Mohant, molznice, preureditev, Tolminc, tehnološki načrt, sol, kalcij, molekularne genetske metode, DNA, PCR, RAPD, mikrobna populacija, sevi, avtohtoni slovenski ovčji siri, Kraški ovčji sir, starterske kulture, avtohtone starterske kulture, protimikrobna aktivnost, analiza mleka, senzorične lastnosti, kemijska analiza svežega sira, mehki siri, sirnina, tekstura skute, encimska koagulacija, skuta, kislinska koagulacija, sirišče himozin, pH