1x | | goveje meso, emulzije, viskoznost, stabilnost, dielektrična konstanta, svinjsko meso, goveji sekljanci, ekstrakt brina, ksantohumol, mesna emulzija, mutagene spojine, karcinogene spojine, fosfati, škrob, senzorične lastnosti, ksantan, HPLC-MC, proste aminokisline, piščančje meso, Maillardova reakcija, pečenje mesa, ekstrakti brina, kreatinin, kreatin, overrun, stepena smetana, nitrati, nitriti, mesne emulzije, pigment toplotno obdelanega razsoljenega mesa, CCMP, karmin, barvila, plinska kromatografija, večkrat nenasičene maščobne kisline, Vipavski pršut, pršut, maščobe, maščobne kisline, enkrat nenasičene maščobne kisline, nasičene maščobne kisline, kemijska sestava, prehrana, mleko, priporočila, mlečni izdelki, smetana, fizikalne lastnosti, stepanje, vitamin E, vitamin C, celodnevni vojaški obroki, prehrana vojakov, kemijska analiza, računalniška analiza, makrohranila, vrednotenje metod, povečanje prostornine smetane pri stepanju |