1x | | enološki tanini, aromatične hlapne spojine, razmere skladiščenja, kromatografske metode, teran, metliška črnina, kisik, mikrooksigenacija, rdeča zvrst, modra frankinja, portugalka, zorenje vina, trpkost, barve, stres, staranje vina, stabilizacija, kristalizacija, čiščenje, barva, antioksidacijski potencial, kratkotrajna maceracija, tehnologija "pelliculaire", cabernet franc, koloidni delci, grozdni sok, kinetika ekstrakcije fenolnih spojin, modri pinot, antioksidativna stabilnost, stabilnost barve, hranilne snovi, maceracija, fermentacija, encimi, kultivar Rebula, oksidativna stabilnost vina, organske kisline, sladkorji, glicerol, starterska kultura, hranilne snovi za kvasovke, električna prevodnost, škropljenje grozdja, zaščitna sredstva, hlapne spojine, aminokisline, 2-AAP, staranje in zorenje, sur lie, 2-aminoacetofenon, NST, oddajanje CO2, neznačilna starikava nota, modelne alkoholne raztopine, bentonit, šipon, Saccharomyces, ne-Saccharomyces, geografska označba, alergeni v vinu, deklaracije na živilih, hranilna vrednost, energijska vrednost, grozdje, Refošk, fenolna zrelost, žveplov dioksid, protimikrobne snovi, tehnološka zrelost, vremenske razmere, Cabernet Sauvignon, vinorodni okoliš Slovenska Istra, označevanje živil, živila, analizne metode, Folin-Ciocalteu metoda, vinarstvo, kreatinin, biomarkerji, antioksidativni potencial, prehrana, urin, vsebnost alkohola, klimatske spremembe, metoda Flash profiling, CATA-metoda, ocenjevanje, hedonsko ocenjevanje, 20-točkovna Buxbaumova metoda, globalno segrevanje, senzorične analize, molekularna oblika, rdečkasta vina, kinetika fermentacije, postopki vinifikacije, maceracija drozge, 'Sauvignon', dozorevanje grozdja, beljakovinska motnost, čiščenje vina, želatina, dodatek jagod, zamrzovanje grozdja, selekcionirane kvasovke, mikrobiološka analiza, renski rizling, kakovostni parametri, doktorati, zamrzovanje drozge, zelen, beljakovine, hidroksicimetne kisline, sadna vina, jabolčno vino, jabolčni koncentrat, bakrovi ioni, starter kulture, vina PTP, fizikalno-kemijski parametri, hrana za kvasovke, kemijska analiza, ocenjevalci vin, fermentacijska kinetika, glutation, postopek charmat, klasični postopek, kakovost jabolčnega vina, peneče vino, sur lies |