1x | | stres, škropljenje grozdja, zorenje vina, razmere skladiščenja, kisik, metliška črnina, enološki tanini, portugalka, modra frankinja, zaščitna sredstva, rdeča zvrst, mikrooksigenacija, trpkost, barve, kromatografske metode, teran, aromatične hlapne spojine, sur lie, kristalizacija, čiščenje, koloidni delci, stabilizacija, barva, tehnologija "pelliculaire", cabernet franc, antioksidacijski potencial, modri pinot, antioksidativna stabilnost, hranilne snovi, stabilnost barve, kinetika ekstrakcije fenolnih spojin, encimi, fermentacija, grozdni sok, maceracija, kratkotrajna maceracija, kultivar Rebula, sladkorji, glicerol, hlapne spojine, organske kisline, starterska kultura, modelne alkoholne raztopine, električna prevodnost, aminokisline, oddajanje CO2, 2-aminoacetofenon, 2-AAP, staranje in zorenje, NST, neznačilna starikava nota, oksidativna stabilnost vina, staranje vina, hranilne snovi za kvasovke, bentonit, šipon, Saccharomyces, ne-Saccharomyces, geografska označba, alergeni v vinu, deklaracije na živilih, hranilna vrednost, energijska vrednost, grozdje, Refošk, fenolna zrelost, žveplov dioksid, protimikrobne snovi, tehnološka zrelost, vremenske razmere, Cabernet Sauvignon, vinorodni okoliš Slovenska Istra, označevanje živil, živila, analizne metode, Folin-Ciocalteu metoda, vinarstvo, kreatinin, biomarkerji, antioksidativni potencial, prehrana, urin, vsebnost alkohola, klimatske spremembe, metoda Flash profiling, CATA-metoda, ocenjevanje, hedonsko ocenjevanje, 20-točkovna Buxbaumova metoda, globalno segrevanje, senzorične analize, molekularna oblika, rdečkasta vina, kinetika fermentacije, postopki vinifikacije, maceracija drozge, 'Sauvignon', dozorevanje grozdja, beljakovinska motnost, čiščenje vina, želatina, dodatek jagod, zamrzovanje grozdja, selekcionirane kvasovke, mikrobiološka analiza, renski rizling, kakovostni parametri, doktorati, zamrzovanje drozge, zelen, beljakovine, hidroksicimetne kisline, sadna vina, jabolčno vino, jabolčni koncentrat, bakrovi ioni, starter kulture, vina PTP, fizikalno-kemijski parametri, hrana za kvasovke, kemijska analiza, ocenjevalci vin, fermentacijska kinetika, glutation, postopek charmat, klasični postopek, kakovost jabolčnega vina, peneče vino, sur lies |